duminică, 11 noiembrie 2018

CHIFTELE

Picture
Ingrediente:
– 20 de migdale
– 1 morcov mediu
– 1 dovlecel mediu
– 1 ţelină mică
– 1 ceapă medie
– 3 căţei de usturoi
– 1 lingură de susan măcinat şi 1 lingură de seminţe de susan întregi
– suc proaspăt din 2 roşii medii şi un ardei roşu mic
– 2 linguri tărâţe psyllium
– boia de ardei dulce
– cimbru
– sare
– mărar şi pătrunjel
 Mod de preparare :
– se pisează/macină migdalele
– se rad fin morcovul, dovlecelul, ţelină
– se taie ceapă, usturoiul, pătrunjelul şi mărarul
– se blenduiesc roşiile împreună cu ardeiul
– se amestecă toate ingredientele şi se frământă cu mâna sau robotul de bucătărie până când ajung la consistentă compoziţiei de chiftele tradiţionale. Dacă mai este nevoie de lichid, se adaugă apă plata
– se modelează cum doreşte fiecare
– se lasă la deshidratat, la 40 de grade, 10-12 ore
Sursa : miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu