joi, 1 noiembrie 2018

Trufe

Picture
Ingrediente:
10 curmale fără sâmburi
10 caise dezhidratate
100 gr migdale
100 gr nuci
50 gr fulgi cocos
1 lingură pudră roșcove
50 gr semințe cânepă
100 gr unt cacao
2 linguri miere (dacă se cere)
Mod de preparare:
În vasul robotului punem ingredientele , mai puțin untul de cacao . Untul de cacao îl punem într-un vas cu apa pe foc și lăsăm să se topească.
Pornim robotul de bucătărie și îl lăsăm să meargă până când obținem o pastă .
Turnăm și untul de cacao și mai pornim robotul ca să se omogenizeze.
Din compoziția rezultată facem biluțe de mărimea unei nuci .
O parte din ele le-am dat prin cacao , iar o parte le-am lăsat așa.
Le așezăm într-o caserolă și le dăm la congelator pentru 10-15 minute . După acest timp se pot servi .
Înainte de a formă biluțele gustați să vedeți dacă este suficient de dulce , dacă credeți că mai trebuie îndulcite atunci adăugați mierea și mai amestecați puțin. 
Sursa : miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu