joi, 1 noiembrie 2018

Mlădițe de bambus cu file de porc

Picture
Ingrediente:
600 g de file de porc,
20 g de ghimbir,
șapte linguri cu ulei de măsline,
o linguriță cu ulei de susan,
200 g de mazăre,
150 g de paste din orez,
cinci linguri cu sos de soia,
130 g de mlădițe de bambus
Mod de preparare:
Se taie carnea de porc în fâșii subțiri. Se curăță ghimbirul și se toacă mărunt. Amestecați ghimbirul cu carnea de porc, cu șase linguri cu ulei de măsline și uleiul de susan. Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, apoi se lasă să se scurgă de apă. Carnea se prăjește în vasul wok, într-o lingură cu ulei, apoi se scoate pe o farfurie. Mazărea se călește tot în wok, peste ea se adaugă mlădițele de bambus, se încorporează carnea și pastele și se amestecă bine. Mâncarea se servește calda, ornată cu puțin coriandru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu