joi, 1 noiembrie 2018

TACOS CU CARTOFI DULCI ȘI BRÂNZĂ

Picture
Ingrediente:
3 lipii mexicane (tortillas)
100 grame de brânză Artesana cu nucă
60 grame de porumb dulce (boabe scurse din conservă)
5-6 roșii deshidratate
1 cartof dulce
1 legătură de ceapă verde
1 legătură de pătrunjel
1 linguriță ulei de măsline
sare
Pentru sos:
1 avocado bine copt
100 ml iaurt Artesana
sare, piper după gust
2-3 fire de pătrunjel
1 limetă
 Mod de preparare:
Cartoful dulce se curăță de coajă, se taie cubulețe și se trage la tigaie cu uleiul de măsline cam 10 minute. Eu l-am lăsat la foc mic și a ieșit perfect.
Mărunțiți roșiile deshidratate, ceapa verde și pătrunjelul.
Tăiați feliuțe subțiri de brânză cu nucă de la Artesana sau orice alt tip de brânză preferați.
Sosul de avocado îl obțineți pasând pulpa fructului de avocado bine copt, amestecați cu iaurtul, fie de capră, fie de vacă, sucul de la limetă, pătrunjel tocat mărunt, sare și piper după gust.
Când aveți totul gata, puneți la încălzit lipiile mexicane într-o tigaie neaderentă, dar fără strop de ulei. Încălziți lipia pe o parte timp de 30 secunde, o întoarceți, adăugați brânza și o mai lăsați pe foc timp de 30 de secunde. O luați de pe foc și adăugați roșii, porumb, cartofi dulci, ceapă verde, pătrunjel și sos de avocado.
Sursa : miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu