duminică, 18 noiembrie 2018

SMÂNTÂNĂ DE CAJU

Picture
Ingrediente:

100 grame caju hidratat minim 12 ore
100 ml apă
1-2 linguri suc de lămâie
un praf de sare
Mod de preparare:
Caju  împreună cu apa se pun în blender și se mixează bine până se obține o pastă cu consistență cremoasă. Sucul de lămâie și sarea le puneți treptat și gustați. Smântâna trebuie să aibă un gust dulceag-ușor acrișor și sarea nu trebuie să iasă în evidență.
Se păstrează la frigider timp de 3-4 zile. Cred că merge și mai mult, dar cel mai bine vă bucurați de ea atunci când o preparați.
Un mic secret: dacă nu aveți un blender puternic, atunci lăsați nucile de caju la hidratat minim 24 ore. Se vor înmuia și vor absorbi apă, astfel încât la mixare va ieși o cremă  foarte fină, aproape demnă de un Vitamix.
Sursa : miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu