joi, 1 noiembrie 2018

VINETE PANE ÎN CRUSTĂ CROCANTĂ

Picture
Ingrediente
1 vânătă medie
sare
2 ouă
cimbrișor
ierburi și mărar
boia de ardei
sare
piper
făină
pesmet
Sos de smântână
3 linguri smântână
1 cățel usturoi
3 frunze de mentă
sare
Mod de preparare
Vânăta o spălăm și o ștergem cu un șervețel de bucătărie.
Tăiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem și le sărăm pe ambele părți.
Așezăm rondele în strecurătoare și lăsăm cca 1 oră, să se scurgă de apă.
Batem ouăle cu condimentele într-un bol.
În alte 2 farfurii punem făina, pesmetul.
Trecem feliile prin faănă, ou, pesmet.
Le prăjim în uleiul încins bine, pe ambele părți cu focul mic spre mediu.
Le scoatem pe un servețel absorbant.
Sosul de smântână-frecăm cățelul de usturoi zdrobit cu puțin ulei, adăugăm smântână și frunzele de mentă tocate mărunt.
Sursa : miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu