joi, 1 noiembrie 2018

CHIPSURI RAW

Picture
​​Ingrediente:
• ½ cartof dulce
• ½ dovlecel
• ½ rădăcină de țelină
• o lingură de fulgi de drojdie inactivă
• o linguriță de boia dulce
• 2 linguri de ulei de măsline
• 2 căței de usturoi
• Mărar proapspăt
• Sare neiodată
Mod de preparare:
Feliați foarte subțire legumele (cu ajutorul cutțitului, cu răzătoarea în V sau cu orice altă ustensilă de bucătărie care poate face acest lucru).
“Tăvăliți” feliile de legume prin amestecul făcut din: drojdia inactivă, boiaua dulce, usturoiul strivit, mărarul tocat mărunt și uleiul de măsline.
Puneți chips-urile pe o tavă a deshidratorului și uscați-le 6 ore la 42 grade Celsius.
Dacă nu aveți deshidrator le puteți pune într-o tavă la cuptor la cea mai mică temperatură, cu ușa întredeschisă până când se usucă.
Sursa : miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu