joi, 1 noiembrie 2018

Fajita cu carne de porc

Picture
Porții: 4 Timp de preparare: sub 30 minute
​INGREDIENTE:
O  ceapă
un ardei roșu
un ardei galben
300 grame carne de porc în fâșii
2 linguri mix de condimente pentru Fajita (chili, cumin, papika afumata, sare, piper, piper Cayenne)
ulei de măsline
Pentru servit:
felii de lime
salată iceberg
avocado
castraveți
8 tortilla

MOD DE PREPARARE:
Se taie ceapa și ardeii julien și se amestecă cu jumătate din cantitatea de condimente pentru Fajita.
Se amestecă carnea de porc cu restul de condimente și se sotează în puțin ulei, la foc mediu spre mare 5-10 minute, în funcție de mărimea bucăților de carne. Se transferă pe o farfurie.
În aceeași tigaie, se mai adaugă puțin ulei, ardeii și jumătatea din cantitatea de ceapă. Se sotează până când ceapa s-a caramelizat ușor și ardeii sunt moi. Se adaugă carnea înapoi în tigaie și se lasă până când devine iar fierbinte.
Între timp, se taie castraveții, roșiile, avocado și salata iceberg și se amestecă împreună cu ceapa rămasă. Se încălzesc tortilla într-o tigaie fără ulei la foc mediu spre mic până devin maleabile.
Se așează mixul de carne și legume în fiecare tortilla și se adaugă salata de castraveți obținută anterior. Se stropesc cu suc de lime.
Se servesc imediat.
Sursa: miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu