joi, 1 noiembrie 2018

SUPĂ CREMĂ DE DOVLECEI

Picture

Ingrediente:
1 dovlecel mijlociu
1 felie ţelină
1 ardei gras românesc galben de mărime mijlocie
½ cană caju hidratat 3-4 ore
½ avocado
2-3 căţei de usturoi (opţional)
1 ½ căni apă
sare
mărar, cimbru
seminţe de cânepă decorticate
Mod de preparare:
Dovlecelul lasă-l cu coajă, doar să-l speli bine în apă rece, taie-l în cuburi şi răstoarnă-l în blender.
Adaugă toate ingredientele, mai puţin mărarul, cimbrul şi seminţele de cânepă.
Mixează totul foarte bine până ce se obţine o cremă foarte fină. Dacă mixezi mai mult de 1 minut, este bine să faci pauză 1-2 minute ca să se răcească cuţitele blenderului.
Toacă mărunt mărarul şi cimbrul, răsfiră peste supă şi îmbogăţeşte-o cu seminţe de cânepă decorticate.
Sursa: miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu