joi, 1 noiembrie 2018

CRACKERSI CU HRIȘCĂ ȘI MORCOV

Picture
​Ingrediente :
1 cana de hrișcă hidratată 8 ore în apă de izvor
4 morcovi, marime medie
½ de dovlecel
½ de legătură de pătrunjel
2 linguri semințe de in măcinate
Sare neiodată
Mod de preparare:
Tocați, morcovul, dovlecelul și pătrunjelul. Introduceți toate ingredientele în robotul de bucătărie prevăzut cu lamă în formă de “S” și procesați până când compoziția devine omogenă.
Pe o tavă a deshidratorului întindeți compoziția într-un strat foarte, foarte subțire (astfel crackerșii se vor usca foarte bine și vor deveni crocanți). Porționați compoziția și dați formele dorite biscuițeilor.
Compoziția rezultată este suficientă pentru două tăvi.
Lăsați la deshidratat 8 ore la 42 0C. la jumătatea procesului de deshidratare întoarceți-i pe partea cealată.
Dacă nu aveți deshidrator puteți așeza compoziția într-o tavă a cuptorului pe o foaie de copt, introduceți tavă în cuptor și setați-l la temperatura cea mai mică. Coaceți crackerșii cu ușa întredeschisă. Când s-au uscat complet sunt gata.
Sursa : miracole.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu