skip to main |
skip to sidebar
Ciuperci cu spanac
Ingrediente:roșie - 5 bucățispanac - 300 gardei capia - 1 bucatăciuperci champignon - 500 gMarinată pentru ciuperciapă de izvor - 1000 mlsare de Himalaya - 1/2 lingurițăoțet de mere - 6 linguricondiment Sonnentor -Amestec Gulas a la Loti - 3 linguriHerbes de Provence - 1 lingurăSos de avocadoavocado - 3 bucățiboabe de muștar - 1/2 lingurițălămâie - zeama de la 1 bucatămiere de albine - 1/2 lingurițăusturoi - 3 cățeisare de Himalaya - după gustpeperoncini - după gustapă de izvor - 3 linguriMod de preparare:Ciuperci marinate. Spălăm ciupercile cu un burete sub jet de apă. Le tăiem feliuțe subțiri. Preparăm marinată și lăsăm ciupercile 8 ore la marinat.Salata. Tăiem roșile și ardeii cubulețe mici. Rulăm spanacul în pachețele mici și îl tăiem fideluță. Adăugăm ciupercile stoarse ușor de marinat.Sosul de avocado. Măcinăm boabele de muștar. Punem în robotul cu lamă în S zeama de lămâie, avocado tăiat cubulețe și adaugăm apoi apa și restul ingredientelor, mixând totul foarte bine . Secretul pe care l-am descoperit de curând, care da o savoare deosebită salatelor, este mierea de albine adăugată în sos.
Sursa : miracole.info
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu